Wat is ergonomisch werken?

Het belang van medewerker vriendelijk werken – gezond en veilig, in de juiste houding en met regelmatige (fysieke en mentale) rustmomenten – is overal erkend. Je kunt bij het interieurontwerp voldoende preventieve maatregelen nemen. Denk aan goede ergonomische stoelen, naar de ideale hoogte verstelbare bureaumeubelen, een beeldscherm dat je kunt instellen op je eigen situatie. In algemene zin: een gezonde werkplek, dusdanig aanpasbaar dat je er werken kunt zonder fysieke klachten te krijgen.

 

 Een arbo werkplek, wat kun je zelf doen?

Projectinrichting

Vanaf het interieuradvies en -ontwerp nemen we bij Ceka Nederland het aspect ergonomisch werken in onze inrichtingsprojecten. Onze medewerkers hebben veel verstand van zaken en onze leveranciers hebben een groot assortiment kantoormeubilair dat hierop is toegespitst. We zijn bij Ceka verder gespecialiseerd in de sectoren onderwijs en zorg. We weten wat in schoolgebouwen en zorginstellingen nodig is voor een plezierige werk-, leer- en zorgomgeving, bijvoorbeeld op klimaat- en akoestisch vlak.

Heeft u vragen of moet uw eigen interieur hoognodig worden aangepast aan het werken, leren en zorgen van nu? We komen graag een keer kennis maken!