Maak kennis met de
medewerkers van Ceka Nederland

Maak kennis met de
medewerkers van Ceka Nederland

CEKA Nederland medewerker Erik

Erik Broeders
Ambassadeur

Mijn naam is Erik Broeders. Oorspronkelijk kom ik uit Raamsdonksveer, maar tegenwoordig woon ik met mijnvrouw, twee kinderen en een heleboel dieren in het mooie dorp Den Hout. In mijn spaarzame vrije tijd geniet ik van mijn gezin. Af en toe spelen we samen of met vrienden golf op een van de banen in de buurt.

Als oprichter van het bedrijf Ceka Office Group ben ik in 2000 begonnen aan de bouw van dit bedrijf. Inmiddels heb ik het stokje overgedragen aan Olof en kan ik terugkijken op een leerzame en boeiende tijd. Wat mij altijd gedreven heeft is een optimale advisering en ontzorging van de klant. Het volledig turn-key opleveren van een project, waarbij je samen met een tevreden klant het glas heft bij de opening van een pand, geeft me een enorme voldoening.

Op het moment dat ik dit schrijf ben ik bezig met de overdracht van mijn klantenportefeuille aan diverse collega’s binnen het bedrijf. Hierbij worden verschillende klanten van het eerste uur bezocht die nog steeds trouw zijn aan Ceka Office Group. Ik geniet van deze momenten en heb er alle vertrouwen in dat het team deze klanten in de toekomst met evenveel passie voor het vak zal bedienen. Ik hoop dat het bedrijf een hele mooie toekomst tegemoet gaat en dat ik over een aantal jaar nog steeds trots mag zijn dat ik aan de basis van dit bedrijf heb mogen staan.