Functioneel/esthetisch interieuradvies

In de ideale kantoorinrichting, zorg- of onderwijsomgeving vinden we de juiste balans tussen functioneel en esthetisch. Het moet er goed werken, leren of verblijven zijn (de functionele kant van het interieuradvies), maar het mag er ook aantrekkelijk en leuk uitzien. De interieuradviseurs van Ceka Nederland hebben specifieke kennis van de kantoorinrichtingen in de zakelijke markt. Daarnaast heeft Ceka ruime ervaring met interieuradvies in de zorg en het onderwijs. Wij weten wat er gevraagd wordt op het gebied van ergonomisch werken, innovatieve en flexibele werkplekken en van akoestische en bouwkundige voorwaarden. Dit nemen we allemaal mee in het interieuradvies en later in het ontwerp.

Van interieuradvies naar verkoopstyling

Gedurende het hele proces zitten we samen met de toekomstige gebruikers om tafel. Hun input vormt de kern van ons uiteindelijke ontwerp. Sámen realiseren we een eindresultaat dat perfect aansluit bij de wensen en benodigdheden van de gebruiker. Waar nodig nemen we onze relaties mee in workshops en zelfs in virtual reality-ervaringen om te komen tot het optimale interieur advies. Als we alle functionele elementen (het ‘standaard’ kantoormeubilair) hebben geïnventariseerd geven we de ruimte zijn onderscheidende uitstraling door middel van verkoopstyling. We voegen mooie, hippe, grappige accessoires toe die ervoor zorgen dat je je op je gemak voelt, net als thuis. Een mooi en slim interieur stimuleert de betrokkenheid van alle medewerkers en draagt zo bij aan een beter resultaat!

Heeft u vragen of moet uw eigen interieur hoognodig worden aangepast aan het werken, leren en zorgen van nu? We komen graag een keer kennis maken!