Interieuradvies

Daarom gaan we bij Ceka Nederland al vóór de ontwerpfase om tafel met onze relaties. Door het bedrijf of de organisatie waarvoor we werken volledig te doorgronden, komen we tot een gedegen interieuradvies. Dat advies vormt vervolgens weer de basis voor het ontwerp. Samen gaan we op zoek naar het DNA van de organisatie. Wat maakt je uniek en onderscheidend in de markt, welk gevoel wil je uitstralen naar klanten, relaties, leerlingen, patiënten en, niet te vergeten, naar je eigen medewerkers? Als we dit samen in beeld hebben gebracht gaan we aan de slag met het interieurontwerp.

Functioneel ontwerp en verkoopstyling

In een mooie, sfeervolle ruimte werken, zorgen en leren we beter. Door middel van verkoopstyling creëren we een aangename sfeer, met karakteristieke meubels en aantrekkelijke decoraties en accessoires. Maar het interieurontwerp moet in de eerste plaats ook functioneel zijn. Innovatief werken, open werkruimten, ergonomisch werken, aandacht voor de zithouding; het zijn geen loze modekreten, maar de uitgangspunten voor de moderne, gezonde interieurinrichting. Die komen de productiviteit ten goede en dus ook het resultaat van de organisatie.

Interieurontwerp zorg en onderwijs

Naast kantoorinrichting is Ceka Nederland gespecialiseerd in het interieurontwerp voor zorg- en onderwijsinstellingen. We weten wat er in deze sectoren wordt gevraagd op het vlak van onder andere akoestiek, ergonomie en bouwkundige eisen. Ook arbo richtlijnen werkplek worden hierbij niet vergeten.

Heeft u vragen of moet uw eigen interieur hoognodig worden aangepast aan het werken, leren en zorgen van nu? We komen graag een keer kennis maken!