Wij geven gebruikt meubilair een tweede leven

Wij geven gebruikt meubilair een tweede leven

Natuur en milieu

Hart voor onze omgeving. Natuur en milieu maken standaard onderdeel uit van de werkwijze van Ceka Nederland. Zowel bij de levering van nieuw meubilair als bij de vervanging van oude kantoorinrichting is milieubewustzijn een van onze voornaamste uitgangspunten.

NIEUWE PRODUCTEN

Wij hebben op het vlak van kantoorinrichting en van interieurs voor zorg- en onderwijsinstellingen per productgroep een aantal partnerschappen met leveranciers. Deze partijen leveren (functioneel) meubilair van uitstekende kwaliteit, zijn leveringsbetrouwbaar én werken met milieu-gecertificeerde producten.

Ze werken volgens het Cradle to Cradle-principe en gebruiken uitsluitend hout met een duurzaamheidskeurmerk.

Daarbij bieden wij bij verschillende producten een statiegeldregeling aan. Bij toekomstige vervanging van het interieur krijgt de gebruiker het statiegeld op dit meubilair terug.

RECYCLING OUDE KANTOORINRICHTING

Bij de vervanging van kantoorinrichting kopen wij de oude, overbodige meubels terug van onze relaties. Deze worden door ons zusterbedrijf Officetopper, waarmee Ceka Nederland al jaren samenwerkt, helemaal nagekeken, waar nodig gerepareerd en terug in de markt gebracht. Op deze manier proberen wij al het gebruikte (kantoor) meubilair een tweede leven te geven.

Wilt u eens sparren over de mogelijke ideeën voor vernieuwing van uw interieur? De deur van ons kantoor staat altijd open en we komen graag een keer bij u langs.