Alleen kunnen we weinig doen,
samen kunnen we zoveel bereiken

Alleen kunnen we weinig doen
samen kunnen we zoveel bereiken

Maak kennis MET ONS TEAM

Olof van der Heijden

Aanvoerder van het team / Adviseur

Geboren in Breda. Ik ben getrouwd en heb 2 jongens. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om met vrienden lekker te borrelen of een hapje te eten … Lees meer

Noah

Mijn naam is Noah Van Der Heijden. Ik ben geboren op 17-08-1999 en woon in Terheijden. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te borrelen met vrienden of te sporten … Lees meer

Lonneke van den Broek

Interieurontwerper / Adviseur

Ik ben Lonneke van den Broek en woon samen met mijn man Marc en onze meiden in Terheijden. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te borrelen en een hapje te eten met vrienden en familie …  Lees meer

Yvonne Manders

Interieurontwerper

Sinds 2016 ben ik werkzaam bij Ceka. Als interieurontwerpster probeer ik de wensen van de klant zo goed mogelijk te vertalen naar een mooi en creatief plan …  Lees meer

Lisa van der Aart

Projectleider

Ik ben sinds 2019 werkzaam bij Ceka Nederland. Als projectleider bij Ceka zorg ik er voor dat alle projecten vlekkeloos verlopen, voor zowel de klant als voor al mijn collega’s.  …  Lees meer

Eveline Kuijpers

Projectleider

Hi! Mijn naam is Eveline en ik woon samen met mijn vriend Michel en dochtertje Noï in het gezellige Prinsenbeek. Ik geniet enorm van ons gezinnetje…  Lees meer

Ans Figee

Financieel medewerker

Ik vind het heerlijk om een dag te shoppen met mijn zus, mijn dochter of een vriendin en dan tussendoor een kop koffie te drinken op een terras …  Lees meer

Willeke van der Heijden

Facilitair medewerker

Ik ben Willeke van der Heijden, ik ben getrouwd en heb twee zonen. Ik ga graag in het weekend bij onze mannen naar de voetbal kijken …  Lees meer

Werkzaam bij Ceka sinds 2007. Als chauffeur en monteur ben ik afgelopen jaren bij diverse binnenlandse en buitenlandse projecten aanspreekpunt en zorg …  Lees meer

Rudi

Rudi Jutte

Montage

Mijn naam is Rudi, ik ben 40 jaar oud. Geboren en opgegroeid in Zevenbergen. Mijn grootste trots zijn mijn 2 kinderen.  … Lees meer

Werken bij CEKA?

Neem contact op

Op dit moment zijn er bij ons geen vacatures, maar pas jij wél bij CEKA Nederland? Stuur dan een open sollicitatie!  Lees meer

Wie zijn we…

We zijn een bevlogen, creatieve partner bij interieurprojecten voor verschillende professionele markten: het bedrijfsleven, de zorg en het onderwijs. Wij zijn zowel ontwerper als totaalleverancier en leveren onze interieurprojecten turn-key op, van ontwerp tot realisatie.

Lees meer...
Wij zijn zowel ontwerper als totaalleverancier en leveren onze projecten turn-key op.

We zijn creatief en vol passie in onze ontwerpen, hebben zeer specifieke kennis van (producten voor) de zakelijke markt, de zorg en het onderwijs en beschikken voor de daadwerkelijke inrichting over onze eigen montageafdeling.

Het verhaal van Ceka Nederland in vogelvlucht:

1999 Erik Broeders begint als vertegenwoordiger met de verkoop van het meubilair van Ceka Duitsland in Nederland.

2000 Ceka Office Group wordt opgericht met showroom, kantoor en magazijn in Breda.

2005 Overname van Verkolf Kantoormeubelen. Dit werd het zusterbedrijf dat de verkoop mogelijk maakte van gebruikt meubilair aan particulieren en bedrijven.

2006 Naamsverandering van Verkolf naar Officetopper.

2011 Verhuizing naar de Baileybrugweg in Raamsdonk, pal aan de A27.

2017 Olof van der Heijden wordt mede-eigenaar en in 2018 volledig eigenaar van Ceka. Erik Broeders blijft ambassadeur van het bedrijf.

2019 Ceka Office Group wordt Ceka Nederland: partner in interieurprojecten voor het bedrijfsleven, de zorg en het onderwijs.

Wat we doen…

We realiseren totaalconcepten; van vloer tot plafond en van ontwerp tot montage. We vinden de juiste balans tussen esthetiek en functioneel, met oog voor alle facetten van innovatief, conceptmatig en functiegericht werken.

Lees meer...
Als totaalleverancier staan wij ondernemers, onderwijs- en zorginstellingen terzijde bij het totale afbouwtraject. En dat is gedurende het hele project: van advies en ontwerp tot en met de montage en installatie door ons eigen montageteam.

Ceka Nederland is een onafhankelijke partij in interieurinrichting. Voor het functionele meubilair werken we samen met een selectie van fabrikanten per productgroep, waarvan we weten dat ze de kernwaarden van Ceka delen: eerlijk, betrouwbaar en hart voor natuur en milieu.

Onze eigen stylisten vinden de mooie, leuke, onderscheidende elementen die het interieur uniek maken, die gezichtsbepalend zijn voor onze relaties. Hierin zijn wij volledig merkonafhankelijk. Daardoor kunnen we echt een interieur creëren dat het beste bij de gebruiker past.

De daadwerkelijke inrichting (de montage en installatie) wordt uitgevoerd door onze eigen monteurs. We verzamelen alle spullen in onze eigen opslag zodat we de montage in één keer kunnen doen, met daardoor zo min mogelijk overlast van de werkzaamheden.

Ook interieurs in eventuele buitenlandse vestigingen worden door ons eigen montageteam turn-key opgeleverd!

Hoe we het doen…

We doen het samen. Een interieur adviseren dat het beste aansluit op de wensen en eisen van onze relatie doen we niet op afstand; dat doen we sámen met onze relaties. We onderhouden doorlopend intensief contact tijdens het ontwikkelen van het interieuradvies en de uitwerking ervan.

Lees meer...
We betrekken de eindgebruiker nadrukkelijk bij ons interieuradvies. We beginnen bij de basis, voordat we aan het echte ontwerpen toe komen. Wie ben je? Waarvoor sta je? Wat is het dna van jouw bedrijf of organisatie? Die vragen willen we eerst beantwoord hebben, door de toekomstige gebruikers.

In gesprekken, interviews en workshops vormen we ons een beeld van de organisatie, voor het uiteindelijke interieuradvies. Naast het functionele werkplekonderzoek (welke inrichting is nodig om goed te kunnen werken, voor ergonomisch werken of om naar innovatief werken over te stappen?) doen onze stylisten inspiratie op voor de juiste sfeer en uitstraling. Een aangename werkomgeving is immers een voorwaarde om tot de beste resultaten te komen.

We trekken samen op met projectmanagers of de eindgebruiker gedurende het hele proces, waarbij wij de hele uitvoering (ontwerp, leveren interieur, montage; tot en met turn-key oplevering) op ons nemen.

In partnerschap met externe interieurarchitecten vertalen we dit in een concreet interieuradvies en zijn we eveneens de totaalleverancier de uitvoerder van het project. Met respect voor het ontwerp en in overleg met architect en eindgebruiker.

Onze filosofie…

Wij hebben een fantastisch mooi vak. Samen met onze relaties de mooiste en beste interieurs creëren is voor ons veel meer dan ‘zomaar ons werk’.

Het is een passie. Ons team draagt onze kernwaarden (eerlijkheid, nuchterheid, transparantie) en ons motto ‘Speciaal door creativiteit, krachtig door eenvoud’ enthousiast en met plezier uit.

Door van begin tot eind samen op te trekken met onze relaties hopen we onze passie met hen te delen en tot een eindresultaat te komen dat niet alleen aansluit bij hun wensen maar deze overtreft!

Onze visie…

Een mooi interieur is het visitekaartje van een bedrijf of instelling; naar de eigen medewerkers, maar zeker ook naar klanten, gasten, patiënten of leerlingen.

Een mooi en slim interieur stimuleert de productiviteit en de betrokkenheid van personeel. Meer uitstraling en een betere sfeer maken de werknemers meer betrokken bij en trotser op de organisatie waarvoor ze werken. Dat draagt uiteindelijk bij aan een hogere productie, een hogere omzet en een beter resultaat.

Een succesvol team heeft één hart

Je bent altijd welkom voor een persoonlijke kennismaking in ons mooie kantoor in Oosterhout om de eigen vragen en wensen op het gebied van interieur door te spreken.