CEKA Nederland
en Plastic Whale

Wij zijn de hele dag bezig om ons ding te doen. Werk, sporten, socialiseren, reizen enz. Over het algemeen genomen hebben wij het prima voor elkaar. Wij willen allemaal dat onze kinderen minstens op eenzelfde manier kunnen leven. Om dit te kunnen garanderen is het noodzakelijk om zuinig te zijn op onze planeet.

Ik vind dat je als ondernemer de verantwoording hebt om kritisch te kijken hoe je een bijdrage kunt leveren aan het behoud van onze planeet. Bij CEKA Nederland doen wij dat door heel bewust keuzes te maken in de producten die wij inzetten.

Ik besef dat wij geen experts zijn op het gebied van milieubehoud. Om die reden wil CEKA Nederland initiatieven steunen, wel gebouwd op kennis en kunde, die worden ingezet voor het behoud van onze planeet.

Plastic Whale is zo`n initiatief dat wij graag steunen. Door het ophalen van het plastic uit de Amsterdamse grachten en hier (fraaie) gebruiksproducten van te maken wordt een probleem uit onze eigen omgeving op zeer praktische wijze opgepakt. Op een simpele en creatieve manier wordt hier handen en voeten gegeven aan een oplossing voor het plasticprobleem. Dit komt geheel overeen met de kernwaardes van CEKA Nederland.

Olof van der Heijden.

Laat u inspireren en bekijk hier het filmpje