Interieurvormgeving

Een mooi interieur is je uithangbord, je visitekaartje richting klanten en relaties. Met verkoopstyling zorgen we ervoor dat je interieur je identiteit ademt. We brengen de leuke, de mooie, de onderscheidende, de grappige details en accessoires die de gewenste toon zetten. Daarmee laat je zien wie je bent en waarvoor je staat. En niet alleen richting klanten en gasten, vooral ook naar de eigen medewerkers. Een werkomgeving met een goede uitstraling vergroot de betrokkenheid bij de organisatie en dat zie je uiteindelijk terug in de productiviteit van de mensen.

Verkoopstyling op locatie

De verkoopstyling wordt uitgevoerd door onze eigen creatieve mensen, de bevlogen stylisten van Ceka Nederland. Wij hebben zelf een grote voorraad aan decoratieve interieurelementen die we ter plaatse bij de gebruiker komen laten zien. In ons gehele interieur advies werken we merkonafhankelijk. Dat geeft onze stylisten alle vrijheid om de items te zoeken die de kantoorinrichting helemaal af maken.

Heeft u vragen of moet uw eigen interieur hoognodig worden aangepast aan het werken, leren en zorgen van nu? We komen graag een keer kennis maken!