Een omgeving waar het goed werken, leven, herstellen en leren is

Een omgeving waar het goed werken, leven, herstellen en leren is

Wat we doen

Een juiste werk-, zorg- of leeromgeving draagt bij aan een hogere productie, meer welbehagen en een betere leerprestatie. Daarbij helpt Ceka Nederland, partner bij interieurprojecten: speciaal door creativiteit en krachtig door eenvoud.

Concept en Advies

Waarvoor staat een organisatie, wat is het dna van een bedrijf? Samen brengen we de identiteit van onze relatie uitvoerig in beeld. Zo kunnen we een interieur realiseren dat – zowel qua uitstraling als functioneel – perfect bij de organisatie past.

Wij koppelen passie en creativiteit aan de kennis van de markten waarop we actief zijn (zakelijk, onderwijs, zorg). We creëren interieurs voor een omgeving waarin het goed werken, leven, herstellen en leren is. Functiegericht, innovatief en met inzicht in alle relevante bouwkundige en ergonomische aspecten die bij het ontwerp komen kijken. Daarbij hebben we oog voor sfeer en schoonheid in het interieur, die bijdragen aan productiviteit en betrokkenheid op de werkvloer.

De juiste balans tussen esthetiek en functionaliteit

Het dna van de organisatie ontleden we samen. Op weg naar interieuradvies en ontwerp nemen we onze relaties mee in workshops, in gesprekken, soms zelfs in virtual reality-belevingen om te ontdekken welke elementen vereist en gewenst zijn voor het nieuwe interieur.

VERKOOPSTYLING

Als we het functionele deel van de inrichting achter de rug hebben en alle voorwaarden hebben gecreëerd om goed en gezond te kunnen werken, zorgen of leren, dan komen we toe aan de verkoopstyling. Daarmee brengen we de juiste sfeer in de ruimte en zorgen we ervoor dat het een aangename plek is om te werken en verblijven.

Accessoires en decoraties

Onze stylisten komen voor de verkoopstyling letterlijk met een bus vol accessoires en decoraties naar onze relaties toegereden. Wij houden bij Ceka Nederland een grote hoeveelheid leuke, stijlvolle, trendy, elegante en grappige spullen op voorraad. Van vintage kastjes tot handige poefjes tot schilderijen en foto’s voor aan de muur. Stuk voor stuk unieke items. Onze creatieve mensen komen ter plekke de mogelijkheden demonstreren. Wat je wilt houden, laten we staan. Zoek je nét iets anders of mis je nog iets, dan speuren we net zo lang door tot het eindresultaat helemaal naar wens is.

Inrichting en Montage

Inrichting en montage gebeuren met de aandacht die het nieuwe interieur verdient. Dat kunnen we garanderen omdat onze monteurs niet van een externe partij komen, maar echt onderdeel zijn van het Ceka-team. Dat geeft onze klanten de zekerheid dat het interieurproject wordt uitgevoerd met de passie en betrokkenheid die zij inmiddels gewend zijn van Ceka.

Just in time montage

Wij zorgen ervoor dat de uitvoering van het project voor zo weinig mogelijk overlast zorgt. Er zal hoe dan ook tijd voor vrij gemaakt moeten worden, maar door middel van ‘cross docking’ kunnen we de planning voor de inrichting en montage zeer strak houden. Wij verzamelen alle meubels en andere benodigdheden en brengen alles in één keer mee. Zo kunnen we het project ook in één keer uitvoeren, zonder onnodig oponthoud.

TURN-KEY

Ceka Nederland is een volledig faciliterende partner in projectinrichting voor kantoren, zorginstellingen en onderwijsorganisaties.

We zijn thuis in alle disciplines van de afbouw. Van het eerste advies tot het ontwerp en van de totaallevering van het meubilair tot het schilderwerk, wanden, tapijt en installaties, kunnen wij het complete plaatje bieden. We staan onze relaties bij van begin tot het eind óf bij afzonderlijke onderdelen van het proces, naar keuze van de klant.

Helikopterview

Relaties vinden bij Ceka één aanspreekpunt gedurende het hele project. Wij houden een helikopterview over de planning en uitvoering van de werkzaamheden, tot en met de turn-key oplevering van het nieuwe interieur.

Wilt u meer weten over onze ideeën over innovatief, conceptmatig en ergonomisch werken? We hebben de koffie altijd klaar staan!