Een omgeving waar het goed werken, leven, herstellen en leren is

Een omgeving waar het goed werken, leven, herstellen en leren is

Wat we doen

Een juiste werk-, zorg- of leeromgeving draagt bij aan een hogere productie, meer welbehagen en een betere leerprestatie. Daarbij helpt Ceka Nederland, partner bij interieurprojecten: speciaal door creativiteit en krachtig door eenvoud.

Concept en Advies

Waarvoor staat een organisatie, wat is het dna van een bedrijf? Samen brengen we de identiteit van onze relatie uitvoerig in beeld. Zo kunnen we een interieur realiseren dat – zowel qua uitstraling als functioneel – perfect bij de organisatie past.

Wij koppelen passie en creativiteit aan de kennis van de markten waarop we actief zijn (zakelijk, onderwijs, zorg). We creëren interieurs voor een omgeving waarin het goed werken, leven, herstellen en leren is. Functiegericht, innovatief en met inzicht in alle relevante bouwkundige en ergonomische aspecten die bij het ontwerp komen kijken. Daarbij hebben we oog voor sfeer en schoonheid in het interieur, die bijdragen aan productiviteit en betrokkenheid op de werkvloer.

De juiste balans tussen esthetiek en functionaliteit

Het dna van de organisatie ontleden we samen. Op weg naar interieuradvies en ontwerp nemen we onze relaties mee in workshops, in gesprekken, soms zelfs in virtual reality-belevingen om te ontdekken welke elementen vereist en gewenst zijn voor het nieuwe interieur.

Verkoop en Interieur

In het interieur voor een bedrijf of kantoor, een school of een zorginstelling combineren we functionaliteit met mooie, leuke, originele meubels en accessoires.

Voor het functionele meubilair hebben we per productgroep (en per branche) een selectie van vaste partners. We weten dat we kunnen bouwen op deze leveranciers; ze leveren kwaliteitsproducten en zijn betrouwbaar in het nakomen van afspraken. We vinden er een uitgebreid assortiment aan zit-, werk-, opberg- en vergadermeubels. Mooi, degelijk en functioneel en met alle mogelijkheden voor conceptmatig en innovatief werken.

“Speciaal door creativiteit”

Onze eigen experts in vormgeving en styling van het interieur zorgen voor de slagroom en de kers op de taart. Zij vinden de juiste stijl, kleuren, decoratie en accessoires die de toon zetten voor uw medewerkers, klanten, gasten, leerlingen of patiënten; het visitekaartje van uw bedrijf of organisatie!

Ceka Nederland werkt merkonafhankelijk. Wij zijn dus helemaal vrij om meubilair en accessoires te kiezen die het beste passen bij de uitstraling van onze relaties. Alleen zo kunnen we echt maatwerk leveren.

Inrichting en Montage

Inrichting en montage gebeuren met de aandacht die het nieuwe interieur verdient. Dat kunnen we garanderen omdat onze monteurs niet van een externe partij komen, maar echt onderdeel zijn van het Ceka-team. Dat geeft onze klanten de zekerheid dat het interieurproject wordt uitgevoerd met de passie en betrokkenheid die zij inmiddels gewend zijn van Ceka.

Just in time montage

Wij zorgen ervoor dat de uitvoering van het project voor zo weinig mogelijk overlast zorgt. Er zal hoe dan ook tijd voor vrij gemaakt moeten worden, maar door middel van ‘cross docking’ kunnen we de planning voor de inrichting en montage zeer strak houden. Wij verzamelen alle meubels en andere benodigdheden en brengen alles in één keer mee. Zo kunnen we het project ook in één keer uitvoeren, zonder onnodig oponthoud.

Heeft u vragen of moet uw eigen interieur hoognodig worden aangepast aan het werken, leren en zorgen van nu? We komen graag een keer kennis maken!