CEKA Nederland bestaat 20 jaar!

Het is feest bij CEKA Nederland! Deze maand bestaan wij twintig jaar. 

Twintig jaar geleden is CEKA Nederland begonnen met het inrichten van zakelijke interieurs. Door de jaren heen hebben we mooie referenties mogen toevoegen aan ons portfolio en is onze collectie leveranciers nog verder uitgebreid. Zo kunnen we onze gewaardeerde klanten de best passende adviezen geven.

Er is door de jaren heen natuurlijk veel veranderd binnen CEKA Nederland.
Zo heeft er enkele jaren geleden een verandering van eigenaar plaatsgevonden.
Zijn we verschillende keren verhuisd. We zijn begonnen in Breda, vanuit daar naar Raamsdonksveer en nu gevestigd in Oosterhout.
Is onze naam onlangs veranderd van Ceka Office Group naar CEKA Nederland.
Maar ook de klanten zijn veranderd. Waar we in eerste instantie voornamelijk kantoren inrichtten, richten we nu sinds een aantal jaar ook zorg- en onderwijsinstellingen in.
Daarnaast is er natuurlijk ook veel veranderd in de inrichting van kantoorpanden. We zijn veranderd van ieder een eigen kantoor/werkplek, naar flexibel en functie gerelateerd werken in een kantoortuin. Ook dit jaar zal daar weer een verandering bijkomen, namelijk het hybride werken. Men zal voor vergaderingen en andere afspraken naar kantoor komen en voeren de eigen werkzaamheden steeds meer uit vanuit huis.

Omdat we twintig jaar bestaan hebben we een nieuw jubileumboek uitgebracht. Dit jaar met een iets andere insteek dan de vorige edities. 
Het boek bevat nog steeds inspirerende foto’s van onze laatste projecten voor zowel kantoren, zorg en onderwijs. Maar naast onze referenties hebben we ook verschillende aspecten in het boek terug laten komen als akoestiek, ergonomie, groen op de werkvloer en nog veel meer. 
Een soort handboek voor jou. Zodat je over alle belangrijke informatie beschikt om jouw werkomgeving tot een fijne werkplek te maken.

Mocht je geïnteresseerd zijn in de laatste ontwikkelingen rondom CEKA Nederland of benieuwd zijn naar de laatste trends in de projectmarkt, zoals het hybride werken, dan nodigen we je graag uit bij ons in de showroom. Alle aspecten uit het jubileumboek zijn terug te zien bij ons in de showroom. Kom het ervaren en doe inspiratie op!

Mocht je graag een boek willen ontvangen, neem dan contact op met ons salesteam.
Quinty van Eibergen Santhagens quinty@cekanederland.nl
Lonneke van den Broek lonneke@cekanederland.nl
Olof van der Heijden olof@cekanederland.nl