Interieurontwerp

Waarvoor staat een organisatie, wat is het DNA van een bedrijf? Samen brengen we de identiteit van onze relatie uitvoerig in beeld. Zo kunnen we een interieur realiseren dat – zowel qua uitstraling als functioneel – perfect bij de organisatie past.

Wij koppelen passie en creativiteit aan de kennis van de markten waarop we actief zijn (kantoor, onderwijs, zorg). We creëren interieurs voor een omgeving waarin het goed werken, leven, herstellen en leren is. Functiegericht, innovatief en met inzicht in alle relevante bouwkundige en ergonomische aspecten die bij het ontwerp komen kijken. Daarbij hebben we oog voor sfeer en schoonheid in het interieur, die bijdragen aan productiviteit en betrokkenheid op de werkvloer.

De juiste balans tussen esthetiek en functionaliteit

Het DNA van de organisatie ontleden we samen. Op weg naar interieuradvies en -ontwerp nemen we onze relaties mee in workshops, in gesprekken, soms zelfs in virtual reality-belevingen om te ontdekken welke elementen vereist en gewenst zijn voor het nieuwe interieur.

Om het identiteit van de organisatie om te zetten in het interieur gaan we bij Ceka Nederland al vóór de ontwerpfase om tafel met onze relaties. Door het bedrijf of de organisatie waarvoor we werken volledig te doorgronden, komen we tot een gedegen interieuradvies. Dat advies vormt vervolgens weer de basis voor het ontwerp. Samen gaan we op zoek naar het DNA van de organisatie. Wat maakt je uniek en onderscheidend in de markt, welk gevoel wil je uitstralen naar klanten, relaties, leerlingen, patiënten en, niet te vergeten, naar je eigen medewerkers? Als we dit samen in beeld hebben gebracht gaan we aan de slag met het interieurontwerp.

Turn-key

Ceka Nederland is een volledig faciliterende partner in projectinrichting voor kantoren, zorginstellingen en onderwijsorganisaties.

We zijn thuis in alle disciplines van de afbouw. Van het eerste advies tot het ontwerp en van de totaallevering van het meubilair tot het schilderwerk, wanden, tapijt en installaties, kunnen wij het complete plaatje bieden. We staan onze relaties bij van begin tot het eind óf bij afzonderlijke onderdelen van het proces, naar keuze van de klant.

Helikopterview

Relaties vinden bij Ceka één aanspreekpunt gedurende het hele project. Wij houden een helikopterview over de planning en uitvoering van de werkzaamheden, tot en met de turn-key oplevering van het nieuwe interieur.

Heeft u vragen of moet uw eigen interieur hoognodig worden aangepast aan het werken, leren en zorgen van nu? We komen graag een keer kennis maken!