Een nieuwe projectleider bij CEKA Nederland

Vanaf 1 augustus is er een nieuwe collega begonnen bij CEKA Nederland. We stellen haar graag aan je voor. 

Hi, ik ben Ophely Scholtens en ik ben in 1998 geboren te Leiden. In 2016 ben ik verhuisd naar de parel van het zuiden; Breda. Hier heb ik de opleiding Leisure- en Eventmanagement afgerond en daarna heb ik de overstap gemaakt naar de interieurbranche. Na het afronden van de studie Binnenhuisarchitectuur aan de Interieuracademie ben ik momenteel een jaar werkzaam in de projectinrichting branche, wat ik ontzettend leuk vind!

In mijn vrije tijd ben ik graag met vrienden erop uit, aan het borrelen met spelletjes erbij. Daarnaast houd ik van mooie reizen maken en speelt mijn passie voor interieur ook thuis. Daarom dat ik ook graag bezig ben met de styling van mijn eigen huis of met interieuradvies aan vrienden/familie. Ook kan ik uren bezig zijn met DIY decoratie.

Door mijn achtergrond in de evenementenbranche en mijn passie voor inrichting past de rol als projectleider bij Ceka goed bij mij. Middels goede communicatie probeer ik het ordertraject voor klanten van Ceka zo gemakkelijk en soepel mogelijk te laten verlopen. Hopelijk spreken we elkaar snel in de showroom of telefonisch.