Wij stellen graag een oude bekende aan jullie voor

Er is deze maand weer een nieuwe collega begonnen bij CEKA Nederland en hij stelt zich graag aan jullie voor.

Mijn naam is Rudi, ik ben 40 jaar oud. Geboren en opgegroeid in Zevenbergen.
Mijn grootste trots zijn mijn 2 kinderen. Een dochter van 10 en een zoon van 7. Als bijna fulltime vader, slokken zij de meeste vrije tijd op, maar dat heb ik er met alle liefde voor over. Inmiddels ook alweer 3 jaar gelukkig in de liefde, met mijn nieuwe vriendin Wendy.
In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met mijn handen. Ik kan moeilijk stil zitten om het maar zo te zeggen. Ik mag graag allerlei dingen zelf bouwen, van klein (nachtkastje) tot groot (veranda), in het kader van: “als je het niet probeert dan weet je het ook niet”.
Ook hou ik van gezellig een hapje eten en vind ik het ook gewoon leuk om door de stad te dwalen, van winkel naar winkel.

Tot 2018 ben ik bijna 5 jaar werkzaam geweest voor Ceka. Na een mooie periode bij Ceka, heb ik mijn vleugels uitgespreid en ben ik hele mooie projecten gaan bouwen als monteur in de speeltuinbranche. Nu 4 jaar later weer terug op het oude nest. Vol energie en zin, om samen met een leuk en gezellig team, mooie projecten af te leveren voor Ceka.