Arbo werkplek

De Arbo-richtlijnen zijn erop gericht om de werkomgeving zo veilig mogelijk te maken. Door je als werkgever in te zetten voor een arbo werkplek verklein je het aantal ziektemeldingen enorm. Maar hoe realiseer je een zo’n arbo werkplek?

 

Interieurspecialisten krijgen dagelijks vragen over de ergonomie in zakelijke interieurs. Zij streven naar het naleven van alle Arbo-richtlijnen om zo de werkplek te optimaliseren. Het interieuradvies uitbesteden is een goede manier om de ergonomie van jouw werkplek in de handen van een professional te leggen. Let er wel op dat deze specialisten ervaring hebben bij het creëren van ergonomische werkplekken

 

Sfeervolle ontmoetingsplek voor de klant

Ontvang je regelmatig klanten op kantoor? Dan is een sfeervolle receptie essentieel. Realiseer een fijne ontmoetingsplek waar de klant zich op zijn gemak voelt. Kleurgebruik en gepast meubilair zijn van grote invloed op de effectiviteit van deze ruimte. Door de klant op zijn gemak te stellen, zal je een memorabele eerste indruk maken. En zoals iedere ondernemer weet: de eerste indruk is cruciaal voor het verdere klantencontact.

 

Klimaatbeheersing

Een prettig werkklimaat is essentieel bij een effectieve kantoorinrichting. Zeker bij nieuwbouw kantoorpanden wordt hier veel aandacht aan besteed. Als iedereen zich comfortabel voelt binnen het bedrijf zal het werk een stuk efficiënter verlopen. Klimaatbeheersing is daarom niet alleen van belang voor de werknemer. Ook de werkgever heeft profijt van de verhoogde productiviteit. Bespreek met een interieurspecialist de verschillende mogelijkheden van klimaatbeheersing, zodat dit in het huidige interieuradvies opgenomen kan worden. Een goede klimaatbeheersing is onderdeel van een goede arbo werkplek.

 

Arbo werkplek lastig? Schakel een professioneel bureau in

Interieuradvies uitbesteden? Of ben je gewoon benieuwd naar de dingen die jij kunt optimaliseren binnen het bedrijf? Ga dan gerust met interieurspecialisten- en inrichters in gesprek. Zij kunnen een pakket naar wens samenstellen. Of je nu enkel de werkplekken van jouw werknemers aan wilt pakken of een enorme metamorfose op de planning hebt staan, met een interieuradvies op maat bereik je zeker het gewenste resultaat.

Nog niet overtuigd? Vraag dan naar het portfolio van Ceka Nederland. Wij kunnen jou foto’s en tekeningen laten zien van eerdere opdrachten. Zo krijg je meer inzicht in de verschillende mogelijkheden. Laat je meenemen in de wondere wereld van interieur en kantoorinrichting. Je zult versteld staan!

Advies inwinnen?