Maak kennis met de
medewerkers van Ceka Nederland

Maak kennis met de
medewerkers van Ceka Nederland

Eveline Kuijpers
Projectleider

Hi! Ik ben Eveline Kuijpers. Ik woon samen met mijn vriend in Breda en sinds augustus 2021 zijn wij gelukkige ouders mogen worden van ons dochtertje Noï.
Ondanks de uitdagingen als kersverse ouders (lees: geen slaap) zijn we onwijs in de wolken en genieten we volop van onze gezinsbubbel.

Verder heb ik een fijn sociaal leven waar ik niet zonder kan! Dus in het weekend ben ik te vinden bij vrienden of zoek ik de gezelligheid op in de kroeg. Ik hou niet van stilte, dus muziek staat bij mij altijd aan. Daarnaast hou ik van wintersport, mooie verre bestemmingen ontdekken of touren in een oude Volkswagen camper door Portugal.

Bij Ceka ben ik inmiddels terug op mijn vaste honk, namelijk de binnendienst. Ik voel mij vertrouwd bij het onderhouden van klantcontact en ik vind het leuk om daarnaast mooie relaties op te bouwen met onze vaste leveranciers. Een fijne wisselwerking! Ik werk offertes uit, ben verantwoordelijk voor het orderproces en ondersteun graag mijn sales collega’s zodat zij kunnen vlammen ‘on the road’.
Ik ben dol op ons vak en ben altijd nieuwsgierig naar de nieuwste trends.