Maak kennis met de
medewerkers van Ceka Nederland

Maak kennis met de
medewerkers van Ceka Nederland

CEKA Nederland medewerker Lisa van der Aart

Lisa van der Aart
Projectleider

Hi! Ik ben Lisa van der Aart en momenteel woonachtig in Dussen. In mijn vrije tijd ga ik graag uit eten, doe ik een drankje met vrienden of ben ik aan het sporten. Ook ben ik altijd in voor een leuke stedentrip of een mooie reis om zo nieuwe verrassende plekjes en andere culturen te ontdekken.

Ik ben sinds 2019 werkzaam bij Ceka Nederland. Als projectleider bij Ceka zorg ik er voor dat alle projecten vlekkeloos verlopen, voor zowel de klant als voor al mijn collega’s. Vanaf het begin ben ik bij de projecten betrokken, zorg ik voor een optimaal offerte- en orderproces en houd ik toezicht op een tijdige en juiste levering. Op die manier probeer ik de klanten zo volledig mogelijk te ontzorgen en informeren. Ik denk graag met de klanten mee, zodat de ideale werk- en leefomgeving gecreëerd wordt die volledig voldoet aan alle wensen.