Maak kennis met de
medewerkers van Ceka Nederland

Maak kennis met de
medewerkers van Ceka Nederland

CEKA Nederland medewerker Lisa van der Aart

Lisa van der Aart
Projectleider

Mijn naam is Lisa van der Aart, geboren op 1 april 1988 en momenteel woonachtig in Dussen. In mijn vrije tijd ga ik graag uit eten, doe ik een drankje met vrienden of ben ik aan het sporten. Ook ben ik altijd in voor een leuke stedentrip of een mooie reis om zo nieuwe verrassende plekjes en andere culturen te ontdekken.

Bij Ceka ben ik werkzaam op de binnendienst, waar ik verantwoordelijk ben voor de juiste afhandeling van de verschillende orders. Samen met mijn collega’s zorg ik ervoor dat alles juist en tijdig besteld en geleverd wordt. En we denken met de klanten mee, zodat de ideale werk- en leefomgeving gecreëerd wordt die volledig voldoet aan alle wensen.