Maak kennis met de
medewerkers van Ceka Nederland

Maak kennis met de
medewerkers van Ceka Nederland

CEKA Nederland teamlid Olof

Olof van der Heijden
Aanvoerder van het team / Adviseur

Mijn naam is Olof van der Heijden. Ik ben in 1967 geboren in Breda, ben getrouwd en heb twee jongens. Met mijn boys deel ik de passie voor het voetbalspelletje en in mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om met vrienden lekker te borrelen of een hapje te eten. Ik kan genieten van een mooi design en fraaie vormgeving.

Als aanvoerder van het Ceka-team probeer ik mijn enthousiasme voor het vak over te brengen op zowel het team als onze relaties. Ik sta voor creativiteit en voor passie gecombineerd met een nuchtere kijk op inrichtingsland. Samen met onze partners creëren we een fijne werk-, zorg- en leefomgeving voor onze relaties.