Aeves Groep

Aeves Groep faciliteert hoogwaardige zakelijke dienstverleners. Onder de Aeves Groep zijn de labels AevesBenefit, Aeves Executive Search, Aeves Interim Management, Het NIC, Procumulator en NewDawn actief. De diensten richten zich op consultancy, detachering, interim management, outsourcing, werving & selectie, digitale transformatie, executive search en talentontwikkeling in het publieke, semi-publieke en private domein. Ze zijn marktleider in inkoop en contractmanagement in alle sectoren.
Ze denken niet in vierkanten, wel buiten de standaard kaders. Vandaar een hexagon in hun logo. Zoals de hexagon geen duidelijk begin of einde heeft, groeien zij terwijl ze gaan.

Van ontwerp tot realisatie, de totale begeleiding van het project. Deze turn-key oplevering had alle facetten: vloeren, wanden, elektra, maatwerk elementen, meubilair en totaal planning.
Aeves Groep wilde graag hun huisstijl duidelijk terug laten komen in het ontwerp. De kleuren paars en groen stonden hierin centraal, evenals de hexagon vorm. Deze hebben we op een leuke en speelse manier toegepast in de vloerbedekking.
In dit hoofdkantoor is de lunchruimte een centrale ontmoetingsruimte voor alle werknemers. Deze ruimte is dan ook een echte eyecatcher in het pand door de grote maatwerk bank. Deze plek wordt tevens multifunctioneel gebruikt, denk hierbij aan flexplekken en informeel overleg.

Turn-key oplevering. Projectbegeleiding. Van ontwerp tot realisatie en uitvoering. Alles is door Ceka Nederland uitgevoerd.