CLB Integrated Solutions

CLB Integrated Solutions verlegt de focus van pure technologie, naar innovatie en praktijkgerichte oplossingen voor de zorg, waarbij de client, patiënt of bewoner centraal staat.

Ceka Nederland is vanuit een vroeg stadium betrokken geweest bij de verhuizing van CLB Integrated Solutions. Zowel het ontwerp als de uiteindelijke realisatie is door Ceka Nederland uitgevoerd. Hierbij hebben we variërende ruimtes in mogen richten zoals de ruime ontvangsthal, het CLB-Café, de kantoortuin met daarin verschillende akoestische oplossingen en als kers op de taart de Skybox. Een ruimte, bovenop het pand, ingericht voor informele vergaderingen, brainstormsessies en borrels. Hierbij hebben we bewust een andere sfeer gekozen dan de rest van het kantoor.

Onze expertise lag bij het adviseren en uitvoeren van dit project. De wensen en gewenste sfeer van het bedrijf vertalen naar een passend ontwerp. Daarnaast de open kantoortuin zo inrichten dat iedereen een prettige werkplek heeft. Hierbij hebben we gebruik gemaakt van verschillende scheidingen op de werkvloer. Denk hierbij aan kasten met beplanting, glazen wanden met gestoffeerde panelen en akoestische overleg ruimtes.