Elkerliek ziekenhuis

Een ziekenhuis waar je als patiënt gewoon mens kan zijn. Een tevreden mens, zo mogelijk, want tevreden mensen genezen sneller. Het Elkerliek Ziekenhuis in Helmond heeft geborgenheid, aandacht en zorgzaamheid als uitgangspunten voor een duidelijke, resultaatgerichte uitvoering van de zorg

Wij zijn ingeschakeld om een van de beddenhuizen een nieuwe invulling te geven en deze te verbouwen tot een open kantoorvloer. In de ontwerpfase zijn we samen opgetrokken met de architect en hebben we onder andere meegedacht over facetten als de akoestiek in de aangepaste ruimte. Op de kantoorvloer is ruimte gevonden voor aparte werkplekken, overlegruimten en plekken waar je je even kunt terugtrekken of elkaar kunt ontmoeten. De glazen wanden zorgen voor eenheid in de hele ruimte. Door onze grote ervaring in de zorg hebben we de inrichting en montage op zo’n manier kunnen realiseren dat de overlast van de verbouwing voor het ziekenhuis tot een minimum beperkt bleef.

Advisering in ontwerp en akoestiek, levering kantoormeubilair en sfeerelementen, logistiek en montage met oog voor de zorgomgeving.