Kroes Aannemingsbedrijf

Kroes Aannemingsbedrijf is een echte no-nonsense onderneming, actief op het gebied van grond-, weg- en waterbouw (GWW) en betonwerken. Met ruim vijftig gemotiveerde medewerkers en ondernemersmentaliteit pakken zij uw uitdagingen aan, van begin tot eind. Zo nemen zij uw zorgen uit handen.

Kroes Aannemingsbedrijf is een familiebedrijf van twee broers en zijn verhuisd naar hun nieuwe pand, gelegen tussen de twee huizen van de broers in. Het pand past bij de uitstraling van het bedrijf: stoer, kwalitatief en vol karakter. Dit heeft architect Esmeralda Dijkhuizen van Artemis interieur & architectuur ook terug laten komen aan de binnenzijde van het pand. Ceka Nederland heeft het meubilair mogen verzorgen. Ook in het meubilair zie je de uitstraling stoer, kwalitatief en karakter terug. De stoere bureaus van VEPA zijn hierbij echte eyecatchers. In dit kantoorpand is de perfecte balans te vinden tussen een esthetische omgeving en een praktisch werkbaar kantoor.

Ceka Nederland faciliteert in samenwerking met de interieurarchitect een ontzorgende rol en denkt graag mee over het type meubilair en de mogelijkheden hierin. Evenals het plaatsen van het meubilair wordt door onze monteurs zelf uitgevoerd, wat zorgt voor een kwalitatief en strak resultaat.