Olympus

Olympus, bekend van de oude fotocamera’s en in het heden vooral gespecialiseerd in medische oplossingen, is eind 2022 verhuisd naar een nieuw pand in Hoofddorp. Wij hebben daar in samenwerking met RENM Projectmanagement het plan van interieurarchitect Chiel Heijnsdijk mogen uitvoeren.

Het unieke aan dit project is de verbintenis door middel van gecreëerde vlakken in het kantoor. Er liggen verschillende soorten vloeren in het kantoorpand waardoor het meubilair mooi tot zijn recht komt in iedere functie: werken, vergaderen en ontmoeten.
De overlegruimtes bij Olympus zijn uiteenlopend ingericht. Van een lage, standaard overlegplek tot een loungeruimte voor wat informeler overleg. De loungeruimte is ingericht met de bekende Polder Sofa van Vitra. Een uniek item in deze kantooromgeving.

In dit project zijn wij trots op de gehele uitvoering en het eindresultaat. Het plan van de interieurarchitect is vertaald naar een unieke en sprekende inrichting. Onze monteurs zijn hier gedurende een week bezig geweest om alles in de huizen en te monteren met een eindresultaat waar wij trots op zijn.