Inspiratie interieur Ceka Nederland

Inspiratie interieur opdoen?

Bij Ceka Nederland kun je inspiratie voor je interieur opdoen. Wij kunnen in onze studio, via virtual reality, het ontwerp van de kantoorinrichting tot leven brengen. De interieurvormgeving wordt dan zichtbaar. Het kantoormeubilair, de gekozen bureaustoelen en de verkoopstyling komen meer tot leven. De basis voor een virtual reality beleving is vaak het zogeheten interieur tekenen. Een tekening van het beoogde interieur dat in eerdere gesprek met een interieuradviseur tot stand is gekomen.

Interieur tekenen?

Met interieur tekenen wordt aan de hand van de plattegrond van het kantoor de onderdelen van het kantoor ingetekend. Dit is veel meer dan het intekenen van die ene goede bureaustoel. Er wordt gekeken naar diverse aspecten zoals: werkstromen in het kantoor, de akoestiek en het stylingadvies. Alles komt samen in een getekend interieur. Veelal in 3D voor een goede beleving.

Stylingadvies geven.

Stylingadvies voor een kantoorinrichting is iets anders dan bijvoorbeeld stylingadvies voor een woning. Bij verkoopstyling advies voor een kantoor komen ook andere aspecten aan bod. Denk bijvoorbeeld aan de functionele eisen. Wat is de functie van het kantoor, de functie die ene werkplek en wat is hiervoor nodig qua kantoormeubilair, werkhouding en ergonomie. Deze functionele eisen worden meegenomen samen met de gewenste styling. Stylingadvies dat voortkomt uit de identiteit van de opdrachtgever.