Onderwijsinstelling kantoorinrichting prick

MVO advies en kantoorinrichting.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is steeds vaker een onderdeel van onze dienstverlening. Steeds meer bedrijven begrijpen dat zij ook moeten bijdragen aan de maatschappij. Dit kan op allerlei verschillende manier. Denk aan sponsoring van goede doelen, de inzet van kennis van medewerkers voor milieuvriendelijke projecten en het milieuvriendelijker gaan produceren van goederen.

Bij het ontwerp van een kantoorinrichting kan MVO ook een belangrijke rol spelen. Het gebruik van natuurvriendelijke materialen, zoals het gebruik van afbreekbaar plastic, CO2 neutraal geproduceerde kantoormeubelen en milieuvriendelijke verf, zijn voorbeelden van doordachte aanpak van een meer milieuvriendelijke kantoorinrichting.

Ceka Nederland heeft hart voor haar omgeving. Natuur en milieu maken onderdeel uit van de werkwijze van Ceka. Een concreet voorbeeld is de mogelijkheid die wij bieden voor het recyclen van de oude kantoorinrichting en het “Cradle to Cradle-principe”, waarbij wij uitsluitend hout gebruiken met een duurzaamheidskeurmerk.