inspiratie interieur

Inspiratie interieur en inrichtingsadvies.

Inspiratie voor je interieur doe je op tijdens online winkelen, via magazines en natuurlijk via TV reclames. Vaak worden deze interieur inspiraties ‘gepushed’ door bedrijven die een of meerdere producten hebben op het gebied van interieurvormgeving. Een inrichtingsadvies is dan al vaak beïnvloed door dit soort mediakanalen. Daar is niets mis mee natuurlijk, maar bij Ceka Nederland wordt de interieurvormgeving niet alleen gedaan aan de hand van mooie design kantoormeubelen.

Ergonomische werkplek.

Wij kijken ook naar de ergonomie van de werkplek. Een ergonomische werkplek kan van belang zijn voor een gezonde effectieve werkomgeving. Denk hierbij aan een goede ergonomische bureaustoel, een goede werkhouding of bijvoorbeeld de zithouding aan het bureau. Hiervoor worden arbo richtlijnen gebruikt.

Interieurvormgeving

De basis van stylingadvies binnen de interieuromgeving is dus niet alleen verkoopstyling of high end designmeubelen voor het kantoor. De basis van de kantoorinrichting is dat het functioneel moet bijdragen aan het doel van de werkplek. Hierbij houden we rekening met de ergonomie. Vervolgens kan interieurvormgeving worden gestart en stylingadvies. worden gegeven. Denk hierbij aan kleur, vormen en gebruik van materialen. Soms ligt er in een huurpand al tapijttegels die niet weg kunnen worden gehaald, dan zal een styling worden bedacht die hier bij past. Interieurvormgeving is maatwerk en Ceka Nederland is de uitstekende partner hiervoor.

Of het nu gaat over interieurontwerp, interieuradvies, verkoopstyling, ergonomisch werken of het toepassen van kantoormeubilair, bij Ceka Nederland bent u aan het goede adres.

Kom langs of bel ons voor een vrijblijvend advies.