Ons werkproces weergegeven in een stripverhaal

Als je een nieuwe werkomgeving wil realiseren gaan er een aantal stappen aan vooraf. Een aantal stappen waar Ceka Nederland je goed bij kan helpen. Om duidelijkheid te geven aan de klant hebben wij ons werkproces weergegeven in een stripverhaal.  

Bij een eerste klantgesprek wordt vaak de vraag gesteld: ’Maar hoe gaat het bij jullie in zijn werk?’ Om in te haken op deze vraag hebben we gezocht naar een passende en leuke manier om ons werkproces in kaart te brengen. Wij zijn een creatief bedrijf en vinden het leuk om iets aan de klant te laten zien wat ze wellicht niet op die manier zouden verwachten. Zo hebben we gekozen om ons werkproces in kaart te brengen middels een stripverhaal.

Het verhaal

Op de eerste afbeelding is onze potentiële klant weergegeven. Uiteraard wat overdreven en komisch, passend binnen het concept van een stripverhaal. Hierin is te zien dat het kantoor wel een upgrade kan gebruiken.
Op de afbeelding daaronder is te zien hoe de potentiële klant contact legt met een adviseur van Ceka Nederland. In dit gesprek wordt kort het probleem uitgelegd vanuit de klant, wordt Ceka Nederland even kort voorgesteld en wordt er een afspraak gemaakt om op locatie te komen kijken.
Op de volgende afbeelding komen de adviseur en de interieurontwerper van Ceka Nederland naar de potentiële klant toe om de situatie te bekijken. De wensen worden doorgenomen en er worden eventuele maten van ruimtes opgenomen.
Na dit gesprek gaan de adviseur en de interieurontwerper terug naar kantoor, om hier het creatieve proces te starten. Zichtbaar op de afbeelding rechtsboven. Tijdens dit proces wordt goed gekeken naar de juiste indeling, kunnen alle wensen toegepast worden en wordt het passend gemaakt met de juiste kleuren en materialen.
Nadat het ontwerp klaar is, wordt de klant uitgenodigd in de showroom van Ceka Nederland, om het ontwerp te bekijken middels een (Virtuel Reality) presentatie.
Hierin wordt alles besproken en waarin nodig het een en ander aangepast. Als alles naar wens is, wordt het ontwerp ingekocht, worden de producten in ons magazijn verzameld en komen we met onze eigen monteurs de werkomgeving inrichten.
Tot slot kijken we samen met de klant terug op een prettige samenwerking, waarin de klant en zijn collega’s tevreden aan het werk zijn in hun nieuwe werkomgeving.
Op een prettige samenwerking proosten we graag!

Herkenning

De strip bestaat uit verschillende poppetjes, welke wij zullen toepassen op meerdere marketing uitingen. Zo hebben we bijvoorbeeld het poppetje terug laten komen op het etiket van ons eigen gebrouwen biertje, de CEKATER.
Ook zal deze op andere uitingen terugkomen, zoals op bijvoorbeeld flyers, waardoor het een herkenbaar en terugkerend item is.

Wat vind jij van ons werkproces weergegeven in een stripverhaal?
Wil jij ook graag een uitgewerkt ontwerp en uiteindelijk een nieuwe inrichting voor je werkomgeving? Neem vrijblijvend contact met ons op.