Circet Benelux

Circet Benelux is een van de snelst groeiende internationale netwerk serviceproviders ter wereld. Ze behouden en beheren vitale infrastructuur voor de innovaties en duurzame technologieën van morgen.
Het Franse Circet was opzoek naar een nieuw kantoor voor de Nederlandse afdelingen. Door diverse overnames waren er door het hele land diverse kantoren ontstaan. Er was behoefte om de diverse afdelingen op één locatie te huisvesten.

Als nieuwe thuisbasis is het Bolduc pand in ‘s-Hertogenbosch gevonden. De mensen van Circet zijn bij 3 projectinrichting gaan kijken wie voor hun de juiste partner was bij het inrichten van de nieuwe locatie. Nadat Ceka Nederland een goede indruk had gemaakt tijdens het bezoek aan onze showroom mochten we ons bewijzen aan de afdeling inkoop van Circet. Na een grondige check was ook de afdeling inkoop overtuigd dat Ceka Nederland de juiste partner voor hen is.

We hebben het plan van Topper Interieur mogen uitvoeren. Naast de werkplekken waar de diverse afdelingen hun plek hebben gevonden zijn er vergaderruimtes, een ontvangst, een loungegedeelte en een restaurant gerealiseerd. De met zorg uitgekozen afbeeldingen welke op decotexframes zijn gemonteerd, refereren allemaal naar de Franse roots. Het restaurant heeft de uitstraling van een terras in het hart van Parijs.