Thuisvester

Thuisvester is een Brabantse woningcorporatie met huurwoningen in de gemeenten Oosterhout, Geertruidenberg, Rucphen en Zundert. Thuisvester biedt een betaalbaar thuis aan mensen met lagere en middeninkomens.
Thuisvester wilde graag hun relaties een beter ontvangst geven in het hoofdkantoor, gevestigd in Oosterhout. Het centrale gedeelte waar bewoners en andere relaties worden ontvangen heeft een nieuwe uitstraling gekregen.
Ceka Nederland heeft de opdracht gekregen om het ontwerp van interieurarchitect Illse Withagen te realiseren.

De veelzijdige opdracht bestond uit het leveren van divers vergadermeubilair, het plaatsen van wanden, aanhelen van plafonds, leveren en aanbrengen van nieuw tapijt en Bolon vloeren en het stucen en schilderen van diverse wanden. Daarnaast heeft Ceka Nederland de maatwerk elementen, ontworpen door Illse Withagen, voor haar rekening genomen. Denk hierbij aan het meubel met afgeronde zitbank met planten, de balie, koffiemeubel en de verlichtingsarmaturen met beplanting.

De Coördinatie van de diverse disciplines zoals vloeren, wanden, schilder en installatie is door de projectleider van Ceka Nederland uitgevoerd. Dit alles heeft geresulteerd in een mooi interieur en een tevreden opdrachtgever.