Dingemans Elementenbouw

Dingemans Elementenbouw in Kaatsheuvel is gespecialiseerd in de productie van C en U profielen voor niet dragende constructies in wanden en plafonds. Daarnaast produceert Dingemans complete profielsystemen op maat.

Bij het overdragen van zijn bedrijf aan zijn zoon Joost wilde eigenaar Jan Dingemans een ‘kantoor van deze tijd’ doorgeven. Zelf had hij heel goed voor ogen hoe de facelift naar de nieuwe zakelijk-functionele uitstraling eruit moest komen te zien. Wij hebben zijn visie mogen helpen vertalen naar de concrete invulling. Wij hebben de functionele inrichting verzorgd en daarvoor onder andere de bureaustoelen en bureaus geleverd. Jan Dingemans heeft zelf de kleurrijke ‘blokkenkasten’ ontworpen en laten produceren bij de sociale werkplaats. De kunst aan de muur is uit zijn privé collectie afkomstig. De opvallende elementen in de wanden vertellen het verhaal van het bedrijf: dit zijn stalen profielen die door Dingemans Elementenbouw worden gemaakt. Een kleine showroom verwerkt in het eigen interieur!

Interieurontwerp, levering kantoormeubilair, planning, montage. De uitvoering is in fases gebeurd. We hebben al het kantoormeubilair en accessoires kunnen opslaan bij Dingemans zelf en van daaruit gewerkt, zodat de verbouwing zo min mogelijk overlast met zich meenam.