Mindlabs

Watsnjoe, een initiatief van Thebe, De Wever en Mijzo, is hét platform voor innovaties voor medewerkers in de zorg in Brabant. Gezamenlijk gaan de organisaties onder deze noemer op zoek naar innovatieve oplossingen voor problemen en uitdagingen in de zorg.
Vanuit de nieuwe, inspirerende en bruisende locatie in het MindLabs gebouw aan de Spoorzone in Tilburg wordt dagelijks gewerkt aan de nieuwe zorg.

Ceka Nederland heeft deze inspirerende ruimte mogen inrichten. Er zijn verschillende ruimtes gecreëerd waardoor men aparte ruimtes heeft voor sprekers, overleg en scholing.
Het is een samenwerking geweest tussen Ceka Nederland en zusterbedrijf De Circulaire Schatkamer. We hebben voor de ruimte gebruik gemaakt van nieuw meubilair, gebruikt meubilair en we hebben bestaand meubilair in een nieuw jasje gestoken. Zo hebben we van een zorgbed een vergadertafel gemaakt.

Ceka was de schakel tussen de initiatiefnemers Thebe, De Wever en Mijzo en De Circulaire Schatkamer. Alle ideeën hebben we samengevoegd, een passend ontwerp gemaakt en deze uiteindelijk verwezenlijkt.