Malmberg

Malmberg is een uitgeverij van materialen en lesmethodes voor het basisonderwijs, voorgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs.

Malmberg is verhuisd naar een nieuwe locatie aan het Paleiskwartier in ’s-Hertogenbosch. Het nieuwe pand is breed opgezet en kent veel verschillende functionaliteiten en faciliteiten. Bij binnenkomst loop je direct tegen de receptie aan die tevens wordt gebruikt als bar. Dit is het hart van het nieuwe pand.

In samenwerking met het projectmanagementbureau Drees & Sommer hebben wij de realisatie van het interieurontwerp van architect Arnold Schoordijk mogen uitvoeren.

Ceka Nederland heeft het meubilair mogen leveren en monteren. De grote hoeveelheid flexwerkplekken, vergaderfaciliteiten en informele overlegplekken, zoals brainstormruimtes, maken het pand veelzijdig.
Iedere verdieping kent dezelfde opzet en type ruimtes. Echter is iedere verdieping gekenmerkt door een eigen kleur: blauw, geel, groen of rood. Hier is op bepaalde plekken ook het meubilair op afgestemd.