Van Assendelft – Hollander Bogaert

Van Assendelft – Hollander Bogaert, de groothandel in kampeerartikelen, is begin 2023 verhuisd naar hun nieuwe hoofdkantoor en distributiecentrum in Gilze, Noord-Brabant. De samenwerking tussen Van Assendelft – Hollander Bogaert en Ceka Nederland startte met het maken van een vlekkenplan, ook wel een voorlopig interieurontwerp genoemd. Onze interieurontwerper nam de wensen door met de klant en vertaalde dit naar een passend ontwerp. Deze uitgangspunten werden als wenselijk beschouwd en op basis daarvan hebben wij, in samenspel met de klant, een definitief ontwerp gemaakt en door middel van een VR-presentatie getoond.

Drie verdiepingen zijn ingericht, van de ontmoetingsruimte/lunchruimte beneden, de directiekamers op de eerste verdieping en de kantoortuin en bijbehorende vergaderruimtes op de tweede verdieping. Kenmerkend zijn de ontmoetingsruimtes die daarnaast zijn gecreëerd, zoals de coffeecorners die multifunctioneel worden gebruikt: ontmoeten, werken en informeel overleggen.
De afwisseling tussen standaard meubilair in combinatie met maatwerk maakt dit project extra tof. De sfeer die het interieur uitstraalt: kwaliteit, rust, huiselijkheid en warmte, komt in iedere ruimte terug.

Ceka Nederland heeft de klant van begin tot eind geholpen met het realiseren van een passend nieuw hoofdkantoor. Er was een nauwe samenwerking met de klant, maar ook met de fabrikanten en partners om een totaalconcept te verwezenlijken.