Maak kennis met de
medewerkers van Ceka Nederland

Maak kennis met de
medewerkers van Ceka Nederland

Quinty van Eibergen Santhagens
Adviseur

Hi! Mijn naam is Quinty van Eibergen Santhagens en ben sinds 2020 werkzaam bij Ceka. Ik ben dol op dingen ondernemen. Zo ga ik graag uiteten en borrelen met vrienden, om dit te compenseren beoefen ik verschillende sporten zoals hockey, fitness en bootcamp.

Ik ben altijd nieuwsgierig geweest naar unieke dingen. Zo heb ik al jarenlang een passie voor sneakers en dan vooral voor exclusieve sneakers. Ik bezoek daarom ook graag de tofste sneakerbeurzen om de meest unieke schoenen te vinden.

Als project adviseur bij Ceka Nederland mag ik onze relaties inspireren en helpen bij de verwezenlijking van een nieuwe inrichting. Ieder project is uniek en het is daarom altijd een mooie uitdaging om de wens van de klant te vertalen naar een interieur dat past bij het bedrijf. De dagelijkse lading vol nieuwe ideeën en creativiteit maakt ons vak zo mooi. Alle aspecten van een inrichting voor zowel het bedrijfsleven, de zorg en het onderwijs blijven zich ontwikkelen waardoor ik iedere dag blijf leren.