Ga jij mee op reis met ceka?

Zoals in een eerdere blog aangegeven zijn wij in mei verhuisd naar ons nieuwe pand aan De Waard 6 in Oosterhout. In dit jaar konden we, in verband met COVID-19, geen grote opening houden. Toch wilden we onze relaties onze nieuwe showroom laten zien. Met ons team hebben we een brainstormsessie gehouden hoe we hier op een gepaste wijze invulling aan konden geven.

Het thema reizen was geboren

Aangezien de vakantiereizen in de zomer nog onzeker waren, wij een nieuwe reis hebben afgelegd van Raamsdonksveer naar Oosterhout én wij jullie een reis wilden laten zien door de wereld van CEKA was dit een passend thema. We hebben een boardingpass laten maken om het thema compleet te maken. Vervolgens hebben we relaties meegenomen in de reis die we afleggen tijdens een inrichtingstraject. Tijdens deze reis doen we tal van tussenstops aan. Deze tussenstops zijn:

Ontwerp: wensen van de klant vertalen naar een ontwerp
Projectbegeleiding: het vertalen van het ontwerp naar een concreet voorstel en realisatie
Montage: inhuizen en monteren van de producten

Ook tijdens deze tussenstops hebben we een aantal excursies afgelegd, namelijk:

Taak-gerelateerd werken
Geconcentreerd werken
Akoestiek
Groenbeleving
Informeel/formeel overleg
Ergonomie
Ontvangen
Verkoopstyling

We hebben al verschillende relaties de reis door CEKA laten ervaren. Hieruit hebben we enthousiaste reacties gekregen van de relaties die met ons deze reis hebben gemaakt. Uiteraard is het nog steeds mogelijk om af te reizen naar onze bestemming. Je bent van harte welkom. Een van onze reisleiders staat voor je klaar om je te ontvangen. Als je even een belletje geeft dan sturen we je graag een persoonlijk ticket.

Liever een digitale reis afleggen? Klik dan hier.